Taloyhtiön korjaussuunnitelma seuraavalle viidelle vuodelle 2014-2019

Putkiremontin loppuunsaattaminen, piha-alueiden loppusuunnittelu ja viimeistely.

Taloyhtiön tontin asemakaavanmuutos alkoi vuoden 2011 alussa. Kaavamuutoksen ensimmäinen vaihe, osallistumis- ja arviointisuunnitelma oli nähtävillä 17.1.-10.2.2012. Kaavakäsittely kestää näillä näkymin kuluvan vuoden loppupuolelle asti, mitä ennen taloyhtiö ei lähde teettämään tarkempia suunnitelmia. Mahdollinen rakentamisajankohta ja töiden aloittaminen siirtyy kesälle 2015 (rakennussuunnitelmat tehtäisiin talvella 2014-15) ja viimeistelytyöt vuoden 2016-17 aikana.

Ullakkokomeroiden uusiminen (2015-19)

Ullakolla olevien varastokoppien uusiminen saattaa tulla tehtäväksi, jos taloyhtiön taloudellinen tilanne sen mahdollistaa. Tarkoitus on uusia ullakon "kanahäkit" samanlaisiksi säilytystiloiksi kuin kellarvarastotkin nykyään ovat. Samalla tiloja voidaan uudelleenjärjestellä ja huoneistokojtaisten varastokomeroiden kokoa kasvattaa.

Ikkunat ja parvekeovet korjaus/uusiminen 2018

Taloyhtiön ikkunat ja parvekeovet joko kunnostetaan tai uusitaan kokonaan. Kunnostaminen merkitsisi nykyisten ikkunoiden huoltokorjausta sekä uusien tiivisteiden asennusta kaikkiin ikkunoihin. Myös parvekeovet korjattaisiin ja tiivistettäisiin. Tarvittaessa voidaan yksittäisiä ikkunoita myös uusia osittain (ikkunakarmeja ei uusita).

Toinen vaihtoehto on että kaikki taloyhtiön ikkunat ja parvekkeiden ovet uusitaan. Samassa yhteydessä selvitetään ilmastoinnin tehostamista (poistoilma). Uudet ikkunat toteutetaan niin, että niistä saadaan huoneistoihin korvausilmaa poistuvan tilalle.

Alla alustava suunnitelma toteutusaikataulusta sekä kustannusten jakaantuminen vuosittain

PTS5V 2014