kaapelit

Laajakaista | KÄYTTÖSÄÄNNÖT

Asiakas saa liittymän mukana asennus- ja käyttöohjeen. Liittymän tarjoama tietoliikenneyhteys on salaamaton, joten kolmas osapuoli voi saada liittymän kautta välitettävän tiedon selville. Asiakas vastaa käyttämiensä tietokoneiden ja muiden asiakaslaitteiden (tietokone ja mahdollinen reititin), järjestelmien ja tietoliikenteen tietoturvasta sekä toiminnasta kaikissa tapauksissa itse. Asiakas voi parantaa tietoturvaansa käyttämällä tietoturvapalveluita.

Netplazalla on oikeus suodattaa sähköpostiviestejä ja tehdä muita tarpeellisia toimenpiteitä, esimerkiksi rajoittaa lähtevien sähköpostiviestienlukumäärää palvelun tietoturvan kulloinkin edellyttämässä laajuudessa. Netplaza ei tutki eikä säilytä palvelun suodattamia viestejä tai niiden sisältöjä.

Roskapostin ja tietokonevirusten suodatus ei voi täydellisesti tunnistaa roskaposteja ja/tai viruksia, eikä se tarjoa täydellistä suojaa viruksia, virushyökkäyksiä tai niiden aiheuttamia vaikutuksia vastaan. Suodattimet on tarkoitettu toimimaan siten, että ne tunnistavat ja suodattavat ainoastaan tietokoneviruksia ja/tai roskapostia sisältäviä sähköpostiviestejä. Roskapostin ja tietokonevirusten suodatuksen yhteydessä voi kuitenkin suodattua myös muita viestejä. Netplaza ei ole korvausvelvollinen tietokonevirus- ja/tai roskapostisuodattimen poistamien viestien aiheuttamista vahingoista.

Liittymän kautta lähetettävien sähköpostien lukumäärää on rajoitettu siten, että siitä voi lähettää vain tietyn määrän sähköposteja kutakin sähköposti- ja IP-osoitetta kohti tietyssä aikajaksossa. Myös yksittäisen sähköpostiviestin koko ja vastaanottajien lukumäärä on rajoitettu.

Liittymään kytketty asiakaslaite saa määräajaksi käyttöönsä muuttuvan IP-osoitteen niin sanotusta yksityisestä IP-avaruudesta. Määräajan pituus vaihtelee verkon käyttöasteen mukaan. Yhteen liittymään saa kytkeä enintään viisi (5) tietokonetta. Liittymän kapasiteettia ei saa jakaa kolmannen osapuolen kanssa.

Netplaza voi tietoturvasyistä puuttua asiakkaan liittymän poikkeukselliseen käyttöön (mukaan lukien rajoituksetta häiriön aiheuttaminen verkolle tai toisille käyttäjille) yleisten toimitusehtojen mukaisesti sulkemalla asiakkaan yhteyden ja/tai palvelun tilapäisesti tai pysyvästi. Asiakkaan palvelu on tällöin suljettuna siihen saakka, kunnes asiakas korjaa liittymän sulkemisen perusteena olleen tietoturvasyyn ja ilmoittaa siitä Netplazan asiakaspalveluun. Netplazalla on ruuhkatilanteissa oikeus rajoittaa liittymän kapasiteettia tilapäisesti.

Asiakas vastaa siitä, että liittymää käytetään lainmukaisiin tarkoituksiin.

Netplaza Oy
Kauppurienkatu 11 B 22
PL 483
90101 Oulu
Puhelin 010 2811 730
Email Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
Online www.netplaza.fi

netplaza