Ikkunaremontti 2018

As Oy Rommakon yhtiökokouksessa 2.5.2018 hyväksyttiin hallituksen esitys ikkunoiden ja parvekeovien uusimiseksi kuluvan vuoden aikana. Remonttiin tuli neljä tarjousta, joista kolme edullisinta käytiin tarkemmin läpi tarjoajan kanssa. Hintataso kaikkein kolmen kesken ei suuresti vaihdellut joten valinta tehtiin muiden tekijöiden perusteella. Kaikki tarjoukset vastasivat taloyhtiön asettamia toiveita. Hallitus päätyi esittämään ikkunatoimittajaksi Tiivi Oy:tä. Tarjoajalla oli mahdollisuus aloittaa työt välittömästä.

Näille sivuille kootaan jatkossa kaikki remonttiin liittyvä aineisto, aikataulut ja yhteystiedot. Huomioi että osa aineistosta saattaa näkyä vain taloyhtiön sisäverkossa. Asukkaat ja osakkeenomistajat pidetään ajan tasalla remontin kulusta. Tiedottaminen tapahtuu seuraavia kanavia käyttäen:

  • Nettisivut - virallinen aineisto & materiaalit
  • Sähköposti - tiedotteet + tarvittavat yhteydenotot. Annamme väliaikaisesti asukkaiden (ja osakkaiden) yhteystiedot - puhelin & sähköposti - myös urakoitsijan käyttöön. Jos et saa sähköpostiisi ensimmäistä tiedotetta (Otsikko: Ikkunaremontti 2018 & YHTEYSTIEDOT) ole yhteydessä taloyhtiön hallitukseen (Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.) tietojesi päivittämiseksi.
  • Tiedotteet (paperi) - löytyvät talon ilmoitustaululta
  • Muita tiedotuskanavia saattaa myös tulla mukaan (Facebook, WhatsApp), näistä tiedotetaan lisää myöhemmin.

Projektin aikataulu valmistuu lähiaikoina. Ensimmäisessä vaiheessa vaihdetaan ikkunat ja parvekeovi yhteen "malliasuntoon". Tämä asunto tulee olemaan B-talon huoneisto 4 (1. kerros heti ulko-oven vasemmalla puolen). Malliasennuksella paitsi esitellään uudet ikkunat ja ovet asukkaille, selvitetään myös nykyisten poistamisen vaatimat toimenpiteet (kiinnitys yms). Alustavan arvion mukaan päivässä ehditään vaihtaa 2-3 asunnon ikkunat ja parvekeovet. Työt aloitetaan A-talosta ja tehdään talojärjestyksessä, viimeisenä C-talo loppukesän, alkusyksyn aikana.

Etupihalta varataan A-talon puoleinen osa urakoitsijan käyttöön (välivarastointiin sekä siirtolavoille). Autopaikat 6-10 ovat tämän ajan pois käytöstä ja nyt varatuille paikoille 7 & 8 annetaan takapihalla vapaana olevat paikat.

Rahoitus

Projektin rahoitus (rahoitusvastike) hoidetaan yhtiölainana. Sen voi myös maksaa kertasuorituksena halutessaan. Rahoituksesta ja maksuaikatauluista tulee enemmän tietoa projektin loppupuolella, jolloin lopulliset kustannukset ovat tiedossa ja rahoitusvastikeosuudet voidaan laskea tarkasti. Yhtiölaina otetaan viideksi vuodeksi ja sen suuruudeltaan se tulee olemaan samaa luokkaa kuluvana vuonna päättyvän vesikatteen uusimiseen otetussa lainassa (karkeasti voi arvioida että rahoitusvastike tulee olemaan samaa suuruusluokkaa kuin mitä on maksettu kattoremontista).


Tiivi-ikkunatTiivi Ikkunat
Ari Maunumäki
0400 287 784
As Oy Rommakko
Ari Kannasmaa
044 579 0120
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.