Maksujärjestelmä | Puhelinmaksumaksupaate

Pyykkinoneiden maksu suoritetaan puhelimella. Soittamiseen voi käyttää joko matkapuhelinta tai tavallista lankaliittymällä toimivaa puhelinta. Maksu velotetaan puhellinlaskussa.

Toimi näin:

Laita pyykit jompaan kumpaan koneeseen. Soita tämän jälkeen puhelimella numeroonsantra

0600 97045 *)

Puhelun jälkeen rahastimen vihreisiin painikkeisiin syttyy valot merkiksi soiton onnistumisesta.

Paina tämän jälkeen rauhallisesti valitsemasi koneen painiketta kunnes valot sammuvat merkiksi maksutapahtuman onnistumisesta. Mikäli olet maksanut useamman koneellisen (maksimi 5 maksutapahtumaa), valot syttyvät uudelleen noin 5 sekunnin kuluttua. Voit maksaa seuraavan koneellisen edellä esitettyjen ohjeiden mukaisesti.

Kun maksu on suoritettu, kone / koneet ovat käytössäsi normaalisti.

JOS rahastin ei toimi (soitettaessa saat nauhoitetun viestin jossa kerrotaan että kone on joko epäkunnossa tai pois verkosta) toimi seurtaavasti:

  1. Paina maksupäätteen yläpuolella olevaa valkoista katkaisijaa pari sekunttia (vikakytkin)

  2. Odota että molempien painikkeiden valot vilkkuvat yhtä aikaa pari kertaa

  3. Soita uudelleen maksunumeroon

Mikäli maksupääte ei toimi tämänkään jälkeen, ota yhetys taloyhtiön hallitukseen!

Koneen pysäyttäminen kesken pesun saattaa mitätöidä maksutapahtuman (HÄTÄPAINIKKEESTA!). Ongelmatilanteissa ota yhteyttä taloyhtiön hallitukseen. Jos haluat vaihtaa pesuohjelman kesken pesutapahtuman, paina ohjelmanvalinta painiketta kunnes haluamasi ohjelma on valittu. Kone jatkaa pesua tästä eteenpäin normaalisti uuden ohjelman mukaisesti

*) Jos puhelimessasi on palvelunumeroiden esto, tarkista, mikä estoluokka on käytössä. Estoluokkia on neljä ja kaksi estoluokkaa mahdollistaa 0600-numeroiden käytön. Nämä estoluokat ovat P3 (Viihdepalvelut) ja P4 (Aikuisviihde). Jos puhelimessasi on estoluokka P1 tai P2, et voi soittaa 0600-numeroihin. Nämä estoluokat on varattu yleishyödyllisille palveluille (P1) ja asiointipalveluille (P2). Voit sopia estoluokan muutoksista puhelinoperaattorisi kanssa. Lisätietoa puheluestoista Viestintäviraston sivuilta.

Heinäkuusta 2013 alkaen mobiilimaksuja ei ole voinut tehdä pre-paid -liittymillä. Syynä tähän on maksupalvelulain muutos. Samalla muuttui myös puhelinlaskutus - laskuun tulee nyt automaattisesti erittely soitetuista mobiilimaksuista.