Muuttoilmoitus

Täytä alla olevat tiedot. Tähdellä merkityt tiedot ovat pakollisia. Nettilomakkeella ilmoittaminen edellyttää että käytössäsi on toimiva sähköpostiosoite. Ilman osoitetta lomaketta ei voi lähettää, vaan muuttoilmoitus tulee tehdä paperilomakkeella. Lomakkeita löytyy B-talon ala-aulassa olen postilaatikon yhteydestä.

Sinulta kysytään aluksi ensisijaisen muuttajan tiedot sekä muuton kohteet. Muiden, mukana muuttavien henkilöiden tiedot kysytään edempänä lomakkeessa samoin kuin muut sisäänmuuttoon liittyvät tiedot.

HUOM!

Maistraattiin tai Postiin tehdystä muuttoilmoituksista tiedot EIVÄT VÄLITY TALOYHTIÖLLE. Jos olet tehnyt ilmoituksen edellä mainituille tahoille, sinun tulee tehdä ilmoitus myös taloyhtiöön. Taloyhtiöön tehdyt tiedotkaan eivät vastaavasti välity näille tahoille.

Ole hyvä ja valitse toimenpide jota ilmoitus koskee.

Anna sukunimesi.

Anna etunimesi.

Anna syntymäaikasi (vvvv-kk-pp)


Syöte ei kelpaa

Valitse päivä kalenterista!

Anna puhelinnumero ilman ylimääräisiä merkkejä ja välilyöntejä

Numero muodossa: 0123456789 - ei välejä!

Et antanut sähköpostiosoitettasi. Jos käytössäsi ei ole toimivaa sähköpostiosoitetta, tee muuttoilmoitus paperilomakkeella. Taloyhtiön sisäinen tiedottaminen hoidetaan paitsi nettisivujen ja ilmoitustaulujen välityksellä, myös sähköpostilla ja joissain kiireellisissä tapauksissa myös tekstiviesteillä. JOS kuitenkin haluat tehdä ilmoituksen sähköisesti, eikä sinulla ole käytössäsi sähköpostia, laita osoitteeksi info@rommakko.net.

Valitse

Syöte ei kelpaa

Mistä muuttetaan

Anna lähtöpaikan lähiosoite

Anna lähtöpaikan postinumero

Anna lähtöpaikan postitoimipaikka

Minne muutetaan

Anna kohdeosoitteen lähiosoite

Anna kohdeosoitteen postinumero

Anna kohdeosoitteen postitoimipaikka

Mukana muuttavat muut henkilöt

Syöte ei kelpaa

Syöte ei kelpaa

Syöte ei kelpaa

Syöte ei kelpaa

Syöte ei kelpaa

Syöte ei kelpaa

Syöte ei kelpaa

Halutut palvelut taloyhtiössä

Muuttaessasi yhtiöön voit ilmoittaa samassa yhteydessä mitä yhtiön tarjoamia palveluja haluat käyttää. Palveluiden hinnoittelu löytyy Maksut -sivulta. Laajakaistaliittymä on asukkaille maksuton.

Poismuuton yhteydessä käytössä olleet palvelut perutaan automaattisesti.

Syöte ei kelpaa

Lisätietoja palveluista:

Tarkista vapaat autopaikat
Tarkista vapaat saunavuorot
Tiedot laajakaistayhetydestä

Lue tämä huolellisesti!

Muuttoilmoituksessa annetut tiedot kerätään yksinomaan taloyhtiön asukashallinnan käyttöön. Tietoja luovutetaan taloyhtiön ulkopuolelle ainaostaan kiinteistöhuoltoon (talokirja) sekä isännöintiin (maksut, vuokrat yms). Laajakaistaoperaattorille välitetään myös asukkaan puhelin/sähköpostiosoite yhteydenpitoa varten.

Taloyhtiön asukkaista keräämien tietojen käsittelystä ja säilyttämisestä kerrotaan enemmän Asukassivuita löytyvässä Reksiteriselosteessa.

Olen lukenut ja ymmärtänyt yllä olevat muuttoilmoitukseen liittyvät tiedot ja vakuutan että tässä lomakkeessa antamani tiedot ovat paikkansa pitäviä.

Vahvista että olet lukenut yllä olevan tekstin.

Syöte ei kelpaa