Vuorojen varausjärjestelmätalopesula varaus2

Pesukoneet ovat käytettävissä ILMA varaustakin. Varausjärjestelmä on tarkoitettu tilanteisiin joissa pestävää on paljon ja aikaa vähän. Varausmahdollisuus on vain talossa VAKITUISESTI ASUVILLA asukkaille. 

Vuorojen varaus toimii erillisellä varaustaululla. Taulussa on jokaiselle käyttäjälle oma varauslukko johon voi lunastaa avaimen panttia vastaan (Panttimaksu 1.10.2011 alkaen 10€ - 30.9.2011 asti 5€). Varattavat ajat on merkitty kahden tunnin jaksoihin alkaen kello 8 aamulla ja päättyen kello 20 illalla. Pyykkiaikaa on jatkettu molemmista päistä tunnilla jolloin koneita voi käyttää ilman varausta tunnin verran. Myös varattuina aikoina koneiden ollessa käyttämättömänä ne voi ottaa käyttöön ilman varausta. Varauksen tehneellä on kuitenkin etusija konetta valitessa.

Varatun vuoron käyttö on aloitettava ensimmäisen varaustunnin aikana. Jos käyttöä ei aloiteta, varaus raukeaa ja varatun vuoron voi kuka tahansa ottaa käyttöön ilman varausta!

Ylhäällä ja alhaalla kuvat varaustaulusta. Taulun yläosassa on kuukauden päivät 1-31. Vasemmassa reunassa ovat varattavat ajat. Lukkoja säilytetään taulun alaosassa kun ne eivät ole käytössä. Lukot on numeroitu ja tällä hetkellä taulussa on käytössä 31 lukkoa (numero näkyy himmeästi lukon päässä, taulussa lukko on sijoitettu numeroa vastaavan päivän kohdalle).

talopesula varaus