Asunto Oy Oulun Rommakon varsinainen yhtiökokous pidettiin 8.5.2019. Kokouksessa käsiteltiin yhtiöjärjestyksen ja asunto-osakeyhtiölain mukaiset asiat. Kokouksessa vahvistettiin tilikauden 2018 tilinpäätös ja myönnettiin vastuuvapaus tilivelvollisille päättyneeltä tilikaudelta.

Talousarvio ja vastikkeet

Yhtiökokous vahvisti talousarvion tilikaudelle 2019. 1.7.2019 alkaen vastikkeet ja muut maksut ovat seuraavat:

  • Hoitovastike 4,00 €/m2/kk, pääomavastike1(ikkuna ja oviremontti) 1,12 €/m2/kk ja
  • Pääomavastike2 (putkiremontti) 3,00 €/m2/kk.
  • Vesimaksu peritään mittausperusteisesti. Vesimaksuennakko 12,00 €/hlö/kk.
  • Lämmin vesi 6,30 €/m3 ja kylmä vesi 3,60 €/m3.
  • Autopaikkamaksuksi määrättiin 10,00 €/paikka/kk. Saunamaksu on 10,00 €/vuoro/kk.
  • Perintäkulumaksu on 5,00 €/maksuhuomautus ja viivästyskorko on korkolain mukaan.

Hallitukselle annettiin valtuudet taloudellisen tilanteen vaatiessa periä 1 kuukauden ylimääräinen hoitovastike ennen seuraavaa varsinaista yhtiökokousta.

Hallitus ja toiminnantarkastajat

Toimikaudelle 2019, valittiin hallituksen jäseniksi Ari Kannasmaa, Katja Karimo, Mari-Anneli Sarkkinen ja Toni Vapaalahti. Varajäseniksi valittiin Hanna Jalava ja Marika Alatalo.

Yhtiökokous valitsi varsinaiseksi tilintarkastajiksi Jari Nurkkala ja varatilintarkastajaksi Pohjois-Suomen Tilintarkastus Oy.

Muut asiat

Tiedotettiin, että isännöitsijä Sulo Kaukua jää eläkkeelle 1.9.2019. Uudeksi isännöitsijäksi on valittu Mikko Tolkki, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. p. 0207 488 208.

Sulo kiittää hyvästä yhteistyöstä ja kuluneista vuosista .

Yhteystiedot ja sähköiset palvelut

Kiinteistötahkola ottaa käyttöön Premis –isännöintijärjestelmän, jonka kautta tuomme entistä paremmat ja monipuolisemmat sähköiset palvelut asiakkaidemme saataville.

Mikäli ette viimevuonna päivittäneet yhteystietojanne, tai yhteystietonne ovat muuttuneet, pyydämme ystävällisesti teitä päivittämään tietonne sähköisellä lomakkeella mahdollisimman pian osoitteessa www.kiinteistotahkola.fi/asiakastieto.

Mikäli teillä ei ole tietokonetta käytettävissänne, voitte edelleen olla yhteydessä puhelimitse tai henkilökohtaisesti käymällä toimistollamme.

Keväisin terveisin,

HALLITUS JA ISÄNNÖITSIJÄ