Taloyhtiön saunatilat ovat pois käytöstä tämän viikon. Tiloissa tehdään vuosihuoltoja ja korjauksia. Lisäksi tilat siivotaan ja desinfioidaan perusteellisesti.

Tällä hetkellä saunavuoron varanneille lähetetään viikonloppuna kysely, jossa selvitetään vuorojen käyttöä jatkossa. Coronaviruksen aiheuttaman tartuntariskin johdosta useita käyttäjiä on jo ilmoittanut jättävänsä vuorot käyttämättä toistaiseksi ja korkeaan riskiryhmään kuuluville sitä suositellaan siihen asti kunnes epidemia on ohi.

Mikäli käyttäjämäärä jää 12 tai alle, sauna lämmitetään vain kerran viikossa. Saunapäivä siirretään samalla keskiviikkoon johtuen taloyhtiön yhteisten tilojen siivousjärjestyksestä; saunat siivotaan keskiviikkoisin. Siivouksen – ja nyt myös desinfioimisen - jälkeen tilat pitäisi olla suhteellisen turvallisia käyttää, ainakin ensimmäisille käyttäjille.

Jos oman saunavuoron jättää käyttämättä kuukauden ajaksi, voi saunamaksun vähentää seuraavan kuukauden vastikkeesta tai laskusta. Taloyhtiö ei tee näitä muutoksia vaan jokaisen on tehtävä se itse. Mikäli vastikemaksut tulevat e-laskuna, pitää hyvitys huomioida laskua maksaessa.