Huhtikuun alusta alkaen saunan käyttö rajoittuu vain keskiviikkoon. Halukkaita käyttäjiä on sen verran vähän, että yksi saunapäivä riittää. Torstaista lauantaihin käytössä olleet vuorot otetaan uudelleen käyttöön mahdollisesti Vappuviikolla, ellei sitä ennen tule uusia ohjeistuksia viranomaisilta. Koronavirusepidemian huippu on ennustettu osuvan toukokuulle, joten lisärajoitukset ovat vielä mahdollisia.

Mikäli et ole varannut väliaikaista saunavuoroa keskiviikolle, voit vähentää yhden kuukauden saunamaksun (10€) vastikelaskusta. Maksupalautuksia ei tehdä, vaan jokaisen on hoidettava tämä itse.

Alustavien varausten perusteella saunojen käyttöaikaa lyhennetään jättämällä ensimmäinen (16-17) ja viimeinen (21-22) käyttövuoro pois nyt alkuun. Mikäli kysyntää tulee enemmän, voidaan vuoroja lisätä tarpeen mukaan. Ajantasainen vuorolista löytyy yhtiön kotisivuilta Yhtiö> Palvelut> Sauna. Katselu edellyttää tunnuksia sivuille ja ne voi hakea lomakkeella, joka löytyy päävalikosta GDPR -valinnan alta tai suoraan tästä linkistä>