Header talopesula

sauna1As Oy Rommakon saunaosasto sijaitsee B-talon 1. kerroksessa. Sisäänkäynti on B-talon ulko-oven vieressä. Lukkoon käy Rommakon avaimet.

Saunaosasto peruskorjattiin kesällä 1997. Käytännössä koko saunaosasto rakennettiin uudelleen alapohjaa myöten. Samalla saunatilojen järjestystä muutettiin niin, että aikaisemman yhden löylyhuoneen ja kahden pesuhuoneen sijaan saatiin kaksi täysin erillistä saunaa. Putkiremontin yhteydessä kesällä 2009 saunatiloissa tehtiin pintaremontti (uusittiin paneloinnit ja lauteet)

Saunat ovat kooltaan noin 20 m2 ja käsittävät pukuhuoneen, pesuhuoneen, löylyhuoneen ja WC:n. Kumpaankin saunaan mahtuu kerralla kylpemään 4-5 henkeä. Saunaosastot on myös koneellisesti ilmastoitu, joten tiloissa riittää aina raikasta ilmaa. Ilmastoinnissa on toteutettu lämmön talteenotto ja sisään tuleva raitisilma esilämmitetään poistoilman lämpöenergialla.

sauna2Saunapäivät ovat torstaista lauantaihin (molemmat saunat). Yhden saunavuoron pituus on tunti ja vuorot alkavat kello 16:00. Viimeinen vuoro on kello 21-22.

Saunavuoroja voi varata toistaiseksi taloyhtiön hallituksen puheenjohtajalta

044 5790120  (SMS/WhatsApp)
TAI
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Saunat -valinnan alavalikoista löydät linkin varattuihin saunavuoroihin (kirjautuneille läyttäjille) sekä saunan ohjeisiin. Vuorokalenteri -valinnasta voit tarkistaa ajantasaiset vuorojen käyttäjät. 

Saunavuoroista peritään kuukausimaksua joka on 10€/kk (katso kaikki maksut).

Video >

sauna2