Jätteiden lajittelussa taloyhtiässä on vielä paljon toivomisen varaa. Osa asukkaista lajittelee ja toimittaa kierrätettävät jätteet asianmukaisesti oikeisiin keräysastioihin mutta osalla minkäänlainen lajittelu ei onnistu (näkee poltettavista jätteistä...).

Kiertokaari on toimittanut tällä viikolla kaikkiin talouksiin Hyötyposti -nimisen julkaisun, jossa kerrotaan tarkemmin kierrätyksestä sekä jätteiden oikeasta lajittelusta jotta lajittelusta olisi hyötyä. Jos tuo lehti meni jostain syystä paperinkerykseen (minne sen voi tietysti toimittaa jos sille ei ole käyttöä), voit lukea sen PDF-version alla olevasta linkistä. Erityisesti muovin lajittelu vaatii perehtymistä siihen. mitä muoveja otetaan vastaan uusiokäyttöön ja mitkä laitetaan suoraan poltettaviin jätteisiin.

Sitten se tärkein: Taloyhtiön jäte-/kierrätyspisteelle ei saa jättää mitään keräysastioiden ulkopuolelle! Sama koskee taloyhtiön ullakkotiloja jonne on taas kertynyt käytöstä poistuneita huonekaluja ja elektroniikkaa. Kodinkoneet ja elektroniikan voi viedä korvauksetta Ruskon lajittelupisteelle.

hyotyposti 2022Klikkaa oheista kuvaa lukeaksesi viimeisimmän Hyötyposti -lehden.

Rommakko 70

Rommakko 1956Asunto-osakeyhtiö Rommakko täyttää tänä vuonna 70 vuotta.  Varsinainen perustamispäivä on lokakuun alussa (4.10.1954) mutta juhlitaan pyöreitä vuosia etukäteen loppukesästä.

Perustamiskokouksen pöytäkirjan voit lukea TÄSTÄ!

2014 tulevaa kaavamuutosta varten tehtiin Rommakon rakennushistoriallinen selvitys. Koko selvitys on nähtävillä TÄSTÄ >

2013 taloyhtiössä tehtiin ensimmäinen asukaskysely sitten perustamisen. Kyselyn tulokset löytyvät Yhtiötiedot > Perustiedot >  -valinna alta tai suoraan tästä (pdf) tai avaa selainveriso tästä .