Autolämmityspistorasioiden käyttöohje

autokelloPistorasiat toimivat ajastimella, joka kytkee sähkön pistorasiaan kaksi tuntia ennen asetettua aikaa. Ajastinkelloa ohjataan sen vieressä olevilla nuolinäppäimillä (molemmille pistorasioille on omat!).

Kellossa näkyy normaalitilassa senhetkinen juokseva aika. Painamalla jompaa kumpaa nuolta saat näkyviin edellisen ajastuksen kellonajan. Voit valita uuden ajan nuolinäppäimellä joko eteen tai taakse päin, kunnes näyttöön tulee se aika, jolloin lämmityksen on loputtava (otat auton käyttöön), Hetken päästä kello palaa osoittamaan normaaliaikaa. Tämän jälkeen automatiikka hoitaa loput.

Mikäli laitteen kellonaika ei ole oikein, ota yhteys taloyhtiöön. Laitteet on varustettu varavirtalähteellä, joten mahdolliset sähkökatkot (normaalimittaiset) eivät vaikuta ajastimeen. Lämmityssähkön saantiin katko sitä vastoin vaikuttaa.

Rommakko 70

Rommakko 1956Asunto-osakeyhtiö Rommakko täyttää tänä vuonna 70 vuotta.  Varsinainen perustamispäivä on lokakuun alussa (4.10.1954) mutta juhlitaan pyöreitä vuosia etukäteen loppukesästä.

Perustamiskokouksen pöytäkirjan voit lukea TÄSTÄ!

2014 tulevaa kaavamuutosta varten tehtiin Rommakon rakennushistoriallinen selvitys. Koko selvitys on nähtävillä TÄSTÄ >

2013 taloyhtiössä tehtiin ensimmäinen asukaskysely sitten perustamisen. Kyselyn tulokset löytyvät Yhtiötiedot > Perustiedot >  -valinna alta tai suoraan tästä (pdf) tai avaa selainveriso tästä .