Autopaikatautopaikkakartta 20100528

Taloyhtiön piha-alueella on 38 autopaikkaa joista tällä hetkellä pois käytöstä on 5 (odottavat piha-alueen ja liittymäjärjestelyjen muutosta).

Paikat ovat taloyhtiön hallinnassa ja niitä vuokrataan vain talossa asuville henkilöille. Osakkaiden ja vuokralaisten välillä ei ole mitään eroa paikkojen vuokrauksessa.

Paikat vuokrataan sopimuksella käyttäjän hallintaan ja paikkoja jaetaan vuokrausjärjestyksessä. Paikan voi vuokrata vasta kun on tehnyt muuttoilmoituksen taloyhtiöön. Paikkojen käytöstä ja vuokrauksesta on enemmän tietoa alasivuilla (vuokrausehdot sekä käyttö).

Tilapäistä pysäköintiä varten on yksi VIERAS-paikka (Virallisesti INVA (38) mutta käytetään siihen asti vieraspaikkana kunnes INVA-paikalle tulee tarve).

Autopaikan vuokra on 20€/kk (2024) ja lämpötolpan avaimesta peritään 10€:n pantti jonka saa takaisin kun luopuu paikasta ja palauttaa avaimen yhtiölle.

PAIKKOJEN HALLINNOINTI HOIDETAAN TALOYHTIÖSSÄ - EI ISÄNNÖINNISSÄ EIKÄ KIINTEISTÖHUOLLOSSA.

Lista varatuista paikoista tietoineen on nähtävillä vain rekisteröityneille käyttäjille.

HUOMIOITHAN PYSÄKÖISESSÄSI AUTOA AUTOPAIKALLE:

Auto tulee pysäköidä niin että myös viereiset autot mahtuvat omille paikoilleen. Hyvä "mittari" on on autopaikan lämpötolppa. Kun auto on oikeni pysököity, lämpötolpan pitäisi olla noin puolen metrin päässä auton etukulmasta.

Rommakko 70

Rommakko 1956Asunto-osakeyhtiö Rommakko täyttää tänä vuonna 70 vuotta.  Varsinainen perustamispäivä on lokakuun alussa (4.10.1954) mutta juhlitaan pyöreitä vuosia etukäteen loppukesästä.

Perustamiskokouksen pöytäkirjan voit lukea TÄSTÄ!

2014 tulevaa kaavamuutosta varten tehtiin Rommakon rakennushistoriallinen selvitys. Koko selvitys on nähtävillä TÄSTÄ >

2013 taloyhtiössä tehtiin ensimmäinen asukaskysely sitten perustamisen. Kyselyn tulokset löytyvät Yhtiötiedot > Perustiedot >  -valinna alta tai suoraan tästä (pdf) tai avaa selainveriso tästä .