Header talopesula2

Talopesula, pesukoneet.

talopesula1Talopesula sijaitsee B-talon pohjakerroksessa. Tilan muodostavat varsinainen pesutila sekä kaksi kuivaushuonetta (iso ja pieni), lisäksi sekä A- että C-talojen pohjakerroksessa on erilliset kuivaushuoneet. Kuivaushuoneissa voi kuivata myös kotona pestyä pyykkiä ja taloyhtiö suosittaa myös näin menettelemään. Pyykistä haihtuva kosteus voi asunnoissa aiheuttaa ongelmia, pahimmassa tapauksessa jopa hometta.

Pesutilassa on käytössä kaksi pesukonetta (7,5 ja 5,5 kg:n koneet), mankeli sekä pesualtaat pikkupyykille ja matoille. Kuivaushuoneissa on kondensoivat kuivurit joilla pyykki saadaan suhteellisen nopeasti kuivaksi. Pesukoneet toimivat puhelinrahastuksella ja yhden pesun hinta on 1,25€. Mankelin tai kuivureiden käytöstä ei peritä maksua.

Pyykkikoneet voi varata erillisestä varaustaulusta. Taulun käyttöä varten joutuu lunastamaan avaimen. Avaimesta peritään pieni pantti ja pantin saa takaisin kun palauttaa avaimen taloyhtiölle. Varauksella saa käyttöön kaksi tuntia pesuaikaa joko molemmille koneille tai vain toiselle. Jos käyttää vain yhtä konetta, on toinen kone muiden asukkaiden käytössä. Koneita voi muutenkin käyttää aina kun niitä ei ole erikseen varattu.

Talopesula koneineen on asukkaiden käytössä päivittäin kello 07:00 - 21:00. Pyykkikoneiden varaus toimii kello 08:00 alkaen kahden tunnin jaksoissa ja päättyy kello 20:00. Kuivaushuoneissa olevat kuivaimet sammuvat automaattisesti viimeistään kello 23:00 ja ne saa päälle aamulla vasta kello 08:00.

wifi logoTALOPESULASSA TOIMII MYÖS NETTI. WIFI-YHTEYS ON KAIKKIEN VAPAASTI KÄYTETTÄVISSÄ, AVOIMEN VERKON OHJEET LÖYDÄT TALOPESULAN SEINÄLTÄ.

 

Kuvat

Rommakko 70

Rommakko 1956Asunto-osakeyhtiö Rommakko täyttää tänä vuonna 70 vuotta.  Varsinainen perustamispäivä on lokakuun alussa (4.10.1954) mutta juhlitaan pyöreitä vuosia etukäteen loppukesästä.

Perustamiskokouksen pöytäkirjan voit lukea TÄSTÄ!

2014 tulevaa kaavamuutosta varten tehtiin Rommakon rakennushistoriallinen selvitys. Koko selvitys on nähtävillä TÄSTÄ >

2013 taloyhtiössä tehtiin ensimmäinen asukaskysely sitten perustamisen. Kyselyn tulokset löytyvät Yhtiötiedot > Perustiedot >  -valinna alta tai suoraan tästä (pdf) tai avaa selainveriso tästä .