Header talopesula

sauna1As Oy Rommakon saunaosasto sijaitsee B-talon 1. kerroksessa. Sisäänkäynti on B-talon ulko-oven vieressä. Lukkoon käy Rommakon avaimet.

Saunaosasto peruskorjattiin kesällä 1997. Käytännössä koko saunaosasto rakennettiin uudelleen alapohjaa myöten. Samalla saunatilojen järjestystä muutettiin niin, että aikaisemman yhden löylyhuoneen ja kahden pesuhuoneen sijaan saatiin kaksi täysin erillistä saunaa. Putkiremontin yhteydessä kesällä 2009 saunatiloissa tehtiin pintaremontti (uusittiin paneloinnit ja lauteet)

Saunat ovat kooltaan noin 20 m2 ja käsittävät pukuhuoneen, pesuhuoneen, löylyhuoneen ja WC:n. Kumpaankin saunaan mahtuu kerralla kylpemään 4-5 henkeä. Saunaosastot on myös koneellisesti ilmastoitu, joten tiloissa riittää aina raikasta ilmaa. Ilmastoinnissa on toteutettu lämmön talteenotto ja sisään tuleva raitisilma esilämmitetään poistoilman lämpöenergialla.

sauna2Saunapäivät ovat perjantai ja lauantai (molemmat saunat). Yhden saunavuoron pituus on tunti ja vuorot alkavat kello 16:00. Viimeinen vuoro on kello 21-22.

Saunavuoroja voi varata toistaiseksi taloyhtiön hallituksen puheenjohtajalta

044 5790120  (SMS/WhatsApp)
TAI
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Saunat -valinnan alavalikoista löydät linkin varattuihin saunavuoroihin (kirjautuneille läyttäjille) sekä saunan ohjeisiin. Vuorokalenteri -valinnasta voit tarkistaa ajantasaiset vuorojen käyttäjät. 

Saunavuoroista peritään kuukausimaksua joka on 10€/kk (katso kaikki maksut).

Video >

HUOM | 16.10.2022 >!

Torstain saunapäivä otettiin pois käytöstä lokakuussa 2022 vähäisen käytön johdosta. Mikäli uusia käyttäjiä ilmaantuu, saunapäivä voidaan ottaa uudelleen käyttöön. Edellytyksenä on että välintään puolet vuoroista (minimi 6 vuoroa) on varattuina maksullisina vuoroina. Tällöin voidaan ottaa myös yleiset vuorot uudelleen käyttöön.

sauna2

Rommakko 70

Rommakko 1956Asunto-osakeyhtiö Rommakko täyttää tänä vuonna 70 vuotta.  Varsinainen perustamispäivä on lokakuun alussa (4.10.1954) mutta juhlitaan pyöreitä vuosia etukäteen loppukesästä.

Perustamiskokouksen pöytäkirjan voit lukea TÄSTÄ!

2014 tulevaa kaavamuutosta varten tehtiin Rommakon rakennushistoriallinen selvitys. Koko selvitys on nähtävillä TÄSTÄ >

2013 taloyhtiössä tehtiin ensimmäinen asukaskysely sitten perustamisen. Kyselyn tulokset löytyvät Yhtiötiedot > Perustiedot >  -valinna alta tai suoraan tästä (pdf) tai avaa selainveriso tästä .