Taloyhtiön asukkaille tarjoamat palvelut

Taloyhtiön asukkaille tarjoamat palvelut löydät viereisestä valikosta. Asukkaiden käytössä on mm. saunatilat sekä ajanmukainen talopesula pyykinhuoltoa varten. Sauna ja talopesula sijaitsevat B-talossa. A- ja C-taloissa on lisäksi ereilliset kuivaushuoneet kotona pestyn pyykin kuivaamiseen.Kaikki taloyhtiön huoneistot on liitetty kiinteään laajakaistaan ja yhteys on aina käytettävissä - erillisiä sopimuksia operaattoreiden kanssa ei tarvita.Piha-alueella on käytössä 37 autopaikkaa joista jokaiseen sisältyy oma lämmityspiste. Pihalla on myös talon jätepiste (kierrätyspiste).

Näiltä sivuilta löydät lisätietoa kustakin palvelusta ja niiden käyttöehdoista. Osasta palveluja peritään korvausta, jonka suuruus löytyy "Maksut"-sivulta.

Palvelut:

INFO -piste

Talopesulan yhteydessä sijaitsee myös taloyhtiön INFO-piste. Pisteestä löytyy laajemmin tietoa asumisesta sekä myös ajanvietettä.

Rommakko 70

Rommakko 1956Asunto-osakeyhtiö Rommakko täyttää tänä vuonna 70 vuotta.  Varsinainen perustamispäivä on lokakuun alussa (4.10.1954) mutta juhlitaan pyöreitä vuosia etukäteen loppukesästä.

Perustamiskokouksen pöytäkirjan voit lukea TÄSTÄ!

2014 tulevaa kaavamuutosta varten tehtiin Rommakon rakennushistoriallinen selvitys. Koko selvitys on nähtävillä TÄSTÄ >

2013 taloyhtiössä tehtiin ensimmäinen asukaskysely sitten perustamisen. Kyselyn tulokset löytyvät Yhtiötiedot > Perustiedot >  -valinna alta tai suoraan tästä (pdf) tai avaa selainveriso tästä .