Taloyhtiön laajakaista

Taloyhtiössa on käytössä 100/100M kiinteä laajakaistayhteys joka kuuluu asunnon perusvarustuksiin. Yhtyden saa käyttöön rekisteröitymällä palveluntarjoajalle ensimmäisellä yhteydenotolla. Asukkaan muuttaessa pois, muutosta ilmoitetaan palveluntarjoajalle jos sulkee liittymän tilapäisesti siihen asi kunnes uusi käyttäjä rekisteröityy.

Datayhteys tulee eteisessä olevaan pienempään jakokaappiin (Data, puhelin ja TV). Asunnoissa on myös yksi datarasia kaapin ulkopuolella (yleensä asennetu eteiseen).

Yhteys huoneiston sisällä kannattaa jakaa langattomasti reitittimellä. Reititin mahtuu yleensä jakokaappiin ellei siellä ole muuta. Mikäli tarvitset apua yhteyden avaamisessa ym ota yhteys taloyhtiön hallituksen puheenjohtajaan.

 

Rommakko 70

Rommakko 1956Asunto-osakeyhtiö Rommakko täyttää tänä vuonna 70 vuotta.  Varsinainen perustamispäivä on lokakuun alussa (4.10.1954) mutta juhlitaan pyöreitä vuosia etukäteen loppukesästä.

Perustamiskokouksen pöytäkirjan voit lukea TÄSTÄ!

2014 tulevaa kaavamuutosta varten tehtiin Rommakon rakennushistoriallinen selvitys. Koko selvitys on nähtävillä TÄSTÄ >

2013 taloyhtiössä tehtiin ensimmäinen asukaskysely sitten perustamisen. Kyselyn tulokset löytyvät Yhtiötiedot > Perustiedot >  -valinna alta tai suoraan tästä (pdf) tai avaa selainveriso tästä .