Ikkunoiden huolto ja käyttöohjeet 2018

Taloyhtiön ikkunat ja parvekeovet on vaihdettu loppukesällä 2018. Asennuksen yhteydessä kaikkiin asuntoihin on jaettu ikkunatoimittajan käyttö- ja huolto-ohjeet. Mikäli ohjekirja on kadonnut, voit ladata sen alla olevasta linkistä.

Huomioitavaa jatkossa:

Huoneistojen korvausilman otto on järjestetty uusien ikkunoiden kautta. Korvausilmaventtiilit sijaitseva periaatteessa makuu- ja olohuoneen ison ikkunan yläkarmissa. Venttiilit on varustettu vaihdettavilla ilmansuodattimilla jotka tulisi vaihtaa aika ajoin. Vaihto voidaan tehdä taloyhtiön toimesta määrätyn ajoin tai jättää osakkaan hoidettavaksi. Tämä asia käsitellään vielä yhtiön johdossa ja vaihtotavasta tullaan ilmoittamaan osakkaille myöhemmin.

Koska huoneistojen korvausilman sisäänotto on siirtynyt ikkunoihin, tupakointia tukee ehdottomasti välttää parvekkeella tai avoimien tuuletusikkunoiden kautta. Tupkansavu kulkeutuu nopasti ja helposti yläpuolisiin asuntoihin. Taloyhtiö on aloittamassa parveketupakoinnin kielto-prosessin 2020/21.

Kaikkiin tuuletusikkunoihin laitettuja hyttysverkkoja tulee käyttää vain kun hyttysiä esiintyy. Muina aikoina (syksystä kevääseen) verkot on syytä ottaa pois ja varastoida turvalliseen paikkaan.

Ohjeet ikkunoiden käyttöön ja huoltoon >

Rommakko 70

Rommakko 1956Asunto-osakeyhtiö Rommakko täyttää tänä vuonna 70 vuotta.  Varsinainen perustamispäivä on lokakuun alussa (4.10.1954) mutta juhlitaan pyöreitä vuosia etukäteen loppukesästä.

Perustamiskokouksen pöytäkirjan voit lukea TÄSTÄ!

2014 tulevaa kaavamuutosta varten tehtiin Rommakon rakennushistoriallinen selvitys. Koko selvitys on nähtävillä TÄSTÄ >

2013 taloyhtiössä tehtiin ensimmäinen asukaskysely sitten perustamisen. Kyselyn tulokset löytyvät Yhtiötiedot > Perustiedot >  -valinna alta tai suoraan tästä (pdf) tai avaa selainveriso tästä .