Jäte-/kierrätyspisteessä muutoksia!

Taloyhtiön jäte-/kierrätyspisteessä on tehty muutoksia 27.7.2022. Jätekuljetuksesta vastaava yritys on vaihtunut ja jatkossa siitä vastaa Hauru.

Jätepisteellä on myös tehty uudelleenjärjestelyjä johtuen eri jätteiden määrissä tapahtuneista muutoksista. Tässä tärkeimmät:

Polttokelpoinen jäte (sekajäte), biojäte, lasi ja metalli säilyvät ennallaan, paperi ja kartonki vaihtavat paikkaa. Paperia tulee nykyään vähemmän ja vastaavasti kartonkipakkaukset ovat isompia eikä entiseen mahtunut aina kaikki. UUTENA käyttöön on tullut erillinen MUOVINKERÄYSASTIA (tavallinen maanpäällinen).

Jäte-/kierrätyspisteelle saa tuoda jatkossakin VAIN JA AINOASTAAN JÄTTEITÄ, JOILLE ON OLEMASSA OMA KIERRÄTYSASTIA

Huoneistoihin on jaettu Kiertokaaren kierrätysohjeet, joista löytyy lisätietoa muista jätteistä. Isokokoiset ja kierrätysastioihin mahtumattomat jätteet tulee jokaisen viedä itse esim Ruskon Oivapisteelle, sinne menee myös isokokoiset sähkölaitteet, vaaralliset jätteet, isokokoiset metallitavarat, ikkunalasi yms. Lisäksi paristoja, lamppuja, elektroniikka- ja sähköjätettä voi viedä lähimpään laitteita myyvään kauppaan.

KIERRÄTYSOHJEET >

LAJITTELUOHJEET KOTIIN (Kiertokaari 2022) >

Ja lopuksi: Pidetään kierrätyspiste siistinä!

Hauru slogan